Senior konsult – Fastighetsutveckling

Vi på NCM älskar fastigheter och har ett starkt driv att utveckla platser, öka dess värden och få dem att leva och fungera. Vi får många, utmanande och riktigt stimulerande projekt och är söker därför nu en senior konsult som kan stärka vårt team inom fastighetsutveckling.

Om tjänsten
Som senior konsult inom fastighetsutveckling hos NCM blir du en del av vårt kompetenta team och får en viktig roll i företagets utveckling.

Din kompetens kan både vara ytterst specialiserad eller bred. I våra projekt behöver vi många olika kompetenser, från djup kunskap av fastigheter och dess ekonomi, näringsliv och inte minst samhällsutveckling till att kunna räkna och utföra noggranna analyser och paketera till en förståelig leverans.

Vem är du
För att bli framgångsrik tillsammans med oss bör du ha ett genuint intresse för fastigheters och fastighetsbolags utveckling, ha ett starkt eget driv, god samarbetsförmåga samt kunna leverera även när tempot är högt. Du ska vara noggrann och strukturerad, ha god problemlösningsförmåga samt uttrycka dig väl, i både tal och skrift.

Som person är du lojal, kommunikativ, samarbetsvillig, självgående, prestigelös samt ha lätt för att skapa förtroende och relationer med kollegor, samarbetspartners och uppdragsgivare.

Anställningsform
Tillvidare, alternativt underkonsult till NCM

Placeringsort
Centrala Stockholm

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att skicka CV och personligt brev till info@ncmd.se.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser fram emot sin ansökan!