Våra samarbetspartners

Melker Becker
http://addstory.se

Ulrika Jardefelt
https://conatusenergy.com/

Ann-Marie Johansson
http://ostralund.se

Ann Wiberg

Martin Lindfors

Marcus Carlsson

Conatus Energy AB
https://conatusenergy.com/

Vill du också göra skillnad?

Vi på NCM älskar fastigheter och har ett starkt driv att utveckla platser, öka dess värden och få dem att leva och fungera. Vi får många, utmanande och riktigt stimulerande projekt. Vi försöker dessutom alltid arbeta i lag tillsammans för att vi med flera huvuden, tankar och kompetenser kan skapa bättre resultat. Därför behöver vi också växa, så att vi ökar vår personella styrka och kompetensbredd och kan fortsätta leverera till många fler som behöver vår hjälp.

Är du en person som också gärna vill arbeta med att utveckla allt från delar av fastigheter till hela platser? Din kompetens kan både vara ytterst specialiserad eller bred. I våra projekt behöver vi många olika kompetenser, från djup kunskap av fastigheter och dess ekonomi, näringsliv och inte minst samhällsutveckling till att kunna räkna och utföra noggranna analyser och paketera till en förståelig leverans.

För oss är formen inte viktig. Vi kan vara samarbetspartners, du kan bli anställd, vara underkonsult, projektanställd eller det som passar. Det viktiga är att du gillar att arbeta i team, att vi tillsammans driver och tar ansvar i uppdragen och med våra sammanlagda kompetenser kan skapa stor nytta till våra uppdragsgivare. Vi tror mycket på att skapa en bra mix av erfarna seniorer tillsammans med yngre och att blanda kompetenser och människor med olika bakgrund och erfarenheter. Det brukar gå riktigt bra, så länge vi alla har en tydlig ambition och stolthet att alltid leverera förslag som verkligen är genomarbetade. Kan vi dessutom göra det med ett ödmjukt, nyfiket och samskapande perspektiv, blir det ännu bättre.

Vi trivs och har roligt tillsammans, förmodligen för att vi har glädjen att ständigt sätta tänderna i de mest utmanande uppdragen. Brinner du också för den mångfacetterade fastighetsbranschen och vill komplettera vårt team? I så fall är vi övertygade om du får vara med på en resa med stimulerande uppdrag och ha ett jobb där du trivs.

Känner du dig träffad? Välkommen att kontakta vår VD Johanna Holmberg för mer information.

Johanna Holmberg
VD och Partner

johanna.holmberg@ncmd.se
+46 (0)70-339 63 12

Johanna har 25 års erfarenhet av ledande befattningar inom teknik- och managamentkonsulting och entreprenad/service. I roller som VD, affärsområdeschef och styrelseledamot är hon van att driva förändring i såväl entreprenörsledda tillväxtföretag som stora etablerade koncerner. Med erfarenhet av flera branscher som exempelvis tjänste-, samhällsbyggnads- och industrisektorn tillför Johanna gedigen utvecklingskompetens i kombination med nytänkande och nya perspektiv till fastighetssektorn och NCM.