OM OSS

Vi skapar platser där människor och företag kan växa

NCM skapar dynamiska platser i samhället. Mötesplatser som är hållbara, attraktiva och lönsamma där både människor och företag får nya möjligheter att växa och utvecklas. Utgångspunkten är alltid helheten där det centrala är samhällets behov av hållbara mötesplatser med en kombination av bostäder, arbete, handel och service.

NCM bildades 1972, vilket gör oss till ett av de mest erfarna fastighetsutvecklingsbolagen i Sverige!
Under vår nästan 50-årig historia har vi skapat hållbara, attraktiva och lönsamma mötesplatser.
Platser där både människor och företag får nya möjligheter att växa. Utgångspunkten är och har alltid
varit helheten där det centrala är samhällets behov av dynamiska platser. Sammanfattar man vad vi
gjort i snart 50 år så kan man lite förenklat säga att – vi ger goda råd och leder kundens projekt i mål.
Det ska vi fortsätta med i minst 50 år till. Läs mer om vår historia.

VÅRT ERBJUDANDE

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig.

LÄS MER

NCM Development – Ledning

Johanna Holmberg
VD och Partner

johanna.holmberg@ncmd.se
+46 (0)70-339 63 12

Johanna har 25 års erfarenhet av ledande befattningar inom teknik- och managamentkonsulting och entreprenad/service. I roller som VD, affärsområdeschef och styrelseledamot är hon van att driva förändring i såväl entreprenörsledda tillväxtföretag som stora etablerade koncerner. Med erfarenhet av flera branscher som exempelvis tjänste-, samhällsbyggnads- och industrisektorn tillför Johanna gedigen utvecklingskompetens i kombination med nytänkande och nya perspektiv till fastighetssektorn och NCM.

Lars Toll
Operativ chef, vVD och Partner

lars.toll@ncmd.se
+46 (0)70-559 66 55

Lars har drygt 25 års erfarenhet av utveckling och förvaltning av fastigheter inom handel, kontor, restaurang, kultur och bostäder över hela Sverige. Under senare år har han jobbat mycket med utveckling av stads- och stadsdelscentrum. Lars har erfarenheter från både hyresvärdsidan och konsultsidan. Efter alla år i branschen har han fått en bred kontaktyta bland fastighetsägare, utvecklare och detaljhandelns aktörer. Lars har hela tiden fokus på förändring och förbättring av bolagets utvecklingsuppdrag både i rollen som utvecklingskonsult och som företagets VD.

Bernt-Olof Gustavsson
Strategisk Rådgivare och Partner

bernt-olof.gustavsson@ncmd.se
+46 (0)70-658 25 70

Bernt-Olof har dryga 30 års erfarenhet av ledande befattningar inom fastighetsbranschen. Han har arbetat i roller som Vd, affärsområdeschef och fastighetschef, i både större och mindre fastighetsbolag. Bernt-Olof har en bred erfarenhet av många olika områden i branschen – kontor, bostäder, handel, industri och samhällsfastigheter. Dessutom har han erfarenhet från både hyresvärd- och hyresgästsidan. Med sin breda erfarenhet, stora kontaktnät och förmåga att skapa struktur i komplicerade utvecklingsprocesser är han en värdefull tillgång för NCM.