OM OSS

I de fastigheter vi skapar växer företag och människor

Vi på NCM är kort och gott experter på fastighetsutveckling och företaget har varit verksamt i 50 år. Att vara det fastighetsutvecklingsbolag i Sverige med längst erfarenhet är något vi både är stolta över och ödmjuka inför. Vi lever i högsta grad i nuet, och nyttjar i alla lägen våra förmågor och erfarenheter till att skapa framgångsrik utveckling utifrån varje enskild fastighetsägares förutsättningar och visioner.

Vi har bred erfarenheter av att skapa dynamiska platser i samhället, i såväl mindre orter som storstäder. Nyckeln är att skapa mötesplatser som är hållbara, attraktiva och lönsamma. Platser där både människor och företag ges möjligheter att utvecklas och trivas. 

Vi har en stark etisk värdegrund, eller kanske snarare en moralisk kompass. Vi jobbar med fastighetsägaren, och därmed bara för fastighetsägarens bästa. Skymtar vi en intressekonflikt i horisonten så stänger vi den dörren. De råd vi ger våra kunder är till hundra procent de som vi är övertygade leder projektet i mål med absolut bäst förutsättningar och resultat för fastighetsägaren.

 Läs mer om vår historia.

ADD STORY

Vårt nya initiativ där storytelling stärker fastighetsutvecklingsarbetet.

VILL DU VETA MER?

Prata gärna med en av våra experter.

NCM Development – Ledning

Johanna Holmberg
VD och Partner

johanna.holmberg@ncmd.se
+46 (0)70-339 63 12

Johanna har 25 års erfarenhet av ledande befattningar inom teknik- och managamentkonsulting och entreprenad/service. I roller som VD, affärsområdeschef och styrelseledamot är hon van att driva förändring i såväl entreprenörsledda tillväxtföretag som stora etablerade koncerner. Med erfarenhet av flera branscher som exempelvis tjänste-, samhällsbyggnads- och industrisektorn tillför Johanna gedigen utvecklingskompetens i kombination med nytänkande och nya perspektiv till fastighetssektorn och NCM.

Lars Toll
Operativ chef, vVD och Partner

lars.toll@ncmd.se
+46 (0)70-559 66 55

Lars har drygt 25 års erfarenhet av utveckling och förvaltning av fastigheter inom handel, kontor, restaurang, kultur och bostäder över hela Sverige. Under senare år har han jobbat mycket med utveckling av stads- och stadsdelscentrum. Lars har erfarenheter från både hyresvärdsidan och konsultsidan. Efter alla år i branschen har han fått en bred kontaktyta bland fastighetsägare, utvecklare och detaljhandelns aktörer. Lars har hela tiden fokus på förändring och förbättring av bolagets utvecklingsuppdrag både i rollen som utvecklingskonsult och som företagets VD.

Bernt-Olof Gustavsson
Strategisk Rådgivare och Partner

bernt-olof.gustavsson@ncmd.se
+46 (0)70-658 25 70

Bernt-Olof har dryga 30 års erfarenhet av ledande befattningar inom fastighetsbranschen. Han har arbetat i roller som Vd, affärsområdeschef och fastighetschef, i både större och mindre fastighetsbolag. Bernt-Olof har en bred erfarenhet av många olika områden i branschen – kontor, bostäder, handel, industri och samhällsfastigheter. Dessutom har han erfarenhet från både hyresvärd- och hyresgästsidan. Med sin breda erfarenhet, stora kontaktnät och förmåga att skapa struktur i komplicerade utvecklingsprocesser är han en värdefull tillgång för NCM.