Junior konsult – Fastighetsutveckling

Vi på NCM älskar fastigheter och har ett starkt driv att utveckla platser, öka dess värden och få dem att leva och fungera. Vi får många, utmanande och riktigt stimulerande projekt och är söker därför nu en junior konsult som kan stärka vårt team inom fastighetsutveckling.

Om tjänsten
Som junior konsult inom fastighetsutveckling hos NCM blir du en del av vårt kompetenta team och får en viktig roll i företagets utveckling.

Vem är du
Vi ser gärna att du studerar fastighets- eller samhällsutveckling alt. fastighetsekonomi och finans och har 1-2 år kvar på din utbildning. För att bli framgångsrik tillsammans med oss bör du ha ett genuint intresse för fastigheters och fastighetsbolags utveckling, ha ett starkt eget driv, god samarbetsförmåga samt kunna leverera även när tempot är högt. Du ska vara noggrann och strukturerad, ha god skriftlig, grafisk och kommunikativ förmåga samt goda kunskaper i Office-paket.

Som person är du lojal, kommunikativ, samarbetsvillig, självgående, prestigelös samt ha lätt för att skapa förtroende och relationer med kollegor, samarbetspartners och uppdragsgivare.

Anställningsform
Timanställning, 8-30 h/vecka

Placeringsort
Centrala Stockholm

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att skicka CV, betyg och personligt brev till info@ncmd.se.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser fram emot sin ansökan!