NCM Development förstärker med Johanna Holmberg och Bernt-Olof Gustavsson

NCM Development AB tar in två nya partners, Johanna Holmberg och Bernt-Olof Gustavsson. Johanna går in som ny VD och partner. Hon kommer närmast från Projektengagemang där hon var Affärsområdeschef Byggnad.  Bernt-Olof Gustavsson med lång erfarenhet av fastighetsbranschen och ett förflutet bland annat som VD på KF Fastigheter ansluter som strategisk rådgivare och partner.

Rekryteringarna är ett led i NCMs nya strategiska inriktning där man breddar uppdraget och tar ett helhetsgrepp på utvecklingen av samhällets mötesplatser.

-Vi ska vara med och bidra till att lösa många fler av de utmaningar som samhällets mötesplatser står inför idag. Det kan vara allt från frågor kring handel och service men också behovet av fler bostäder som ska utvecklas i kombination med de sociala utmaningar som finns i många av våra förorters bostadsområden och centrum. Tillsammans med rätt expertis och systematik bidrar vi till ett hållbart samhällsbyggande, säger Lars Toll.

Lars Toll som har varit VD sedan 2009 tar framöver rollen som Operativ Chef men också vVD och partner. Lars tillsammans med Johanna och Bernt-Olof är bolagets nya ägare. Ambitionen är att bredda ägandet med fler nya partners som bidrar till NCMs fortsatta utveckling.

Johanna Holmberg har lång erfarenhet av tjänste-, samhällsbyggnads- och industrisektorn i ledande befattningar och jobbar aktivt med framtidens utveckling inom digital transformation. Bernt-Olof Gustavsson har stor erfarenhet av de flesta områden i fastighetsbranschen – kontor, bostäder, handel, industri och samhällsfastigheter- i roller som VD, strategisk rådgivare och styrelseperson.

NCM bildades 1972. Det gör dem till ett av de äldsta och mest erfarna fastighetsutvecklingsföretagen i Sverige. Under sin snart 50-åriga historia har NCM skapat många hållbara, attraktiva och lönsamma mötesplatser, och fler ska det bli.

Besök gärna www.ncmd.se och följ oss på LinkedIn

För mer Information vänligen kontakta:

Johanna Holmberg, VD – 070-339 63 12, johanna.holmberg@ncmd.se

Lars Toll, Operativ Chef och vVD – 070-559 66 55, lars.toll@ncmd.se

Bernt-Olof Gustavsson, Strategisk rådgivare – 070-658 25 70, bernt-olof.gustavsson@ncmd.se

Från vänster, Lars Toll, Operativ Chef och vVD, Johanna Holmberg, VD och Bernt-Olof Gustavsson, Strategisk rådgivare.